About Company

Supplier profesional saka acrylic

Kingsign Acrylic perusahaan profesional spesialisasine ing Pabrik lan Advertisement saka sheets acrylic, tabung lan kesatuan. pabrik dipindhah saka Shanghai Kalung Industrial Park kanggo Province Jiangsu. pabrik Jembaré saka 60,000 kothak meter lan nduweni kapasitas produksi taunan saka 20,000 ton. Kita wis diadegaké perusahaan ing Hong Kong, Shanghai, lan Amerika Serikat, lan Shanghai wis kantor ngurusi dodolan global lan marketing.

  • Aboutus2
WhatsApp Online Chat !