Babagan awake dhewe

Perusahaan wis ngenalaken anjog line casting lan extrusion acrylic produksi otomatis ing donya lan ing Inggris "British Pilkington Kaca" jamur kaca. Kingsign nduweni riwayat 15 taun ing lapangan acrylic, lan wis adhedhasar produksi Papan casting dhuwur-mburi lan dilengkapi majeng line produksi Taiwan. Iku adopts monomer MMA diwenehake dening perusahaan internasional kesuwur lan polymerized dening proses casting suhu-tinggi. Karo reputasi apik, iku seneng reputasi dhuwur ing industri. Perusahaan wis nggayuh inovasi lan terus dandan.

Ing 2016, Kingsign Acrylic ngenalaken papat dhuwur-mburi garis produksi Papan extrusion diimpor (loro majeng garis produksi Italia lan rong diimpor garis produksi Toshiba), lan independen dikembangaké lan diprodhuksi dhuwur-mburi extrusion piring domestik. Produksi piring extrusion adopts pelet PMMA diwenehake dening perusahaan internasional kesuwur. Produk sing adhedhasar dikarepake pasar kualitas piring guide cahya acrylic ing lokal lan luar negeri. Karo reputasi apik lan cedhak karo sistem layanan pasar marketing, perusahaan uga seneng reputasi dhuwur ing lapangan piring guide cahya acrylic. produk kita duwe pasar apik lan tingkat dhuwur saka reputasi account, lan sing di senengi dening pelanggan ing lokal lan luar negeri, lan diekspor kanggo Eropah, Amerika, Asia Kidul-Wétan lan bagean liya ing donya. Ing basis saka kualitas stabil lan kinerja dhuwur, Kingsign Acrylic sheet wis sante pasar apik kanggo akèh taun.

Kingsign Acrylic perusahaan profesional spesialisasine ing Pabrik lan Advertisement saka sheets acrylic, tabung lan kesatuan. pabrik dipindhah saka Shanghai Kalung Industrial Park kanggo Province Jiangsu. pabrik Jembaré saka 60,000 kothak meter lan nduweni kapasitas produksi taunan saka 20,000 ton. Kita wis diadegaké perusahaan ing Hong Kong, Shanghai, lan Amerika Serikat, lan Shanghai wis kantor ngurusi dodolan global lan marketing;

Minangka tansah, Kingsign acrylic bakal terus tumindak nganti prinsip bisnis perusahaan "Quality Comes First, Pelanggan sing uppermost", lan kita setya kerjo tenanan, Pabrik cermat, nambah terus lan blaze tilase anyar saya.


WhatsApp Online Chat !