Rreth nesh

Kompania ka prezantuar automatike linjë udhëheqëse në botë që hedh dhe shtrydhje akrilik prodhimit dhe britanike "British Pilkington Glass" myk qelqi. Kingsign ka një histori prej 15 vjet në fushën e akrilik, dhe ka qenë i bazuar në fund të lartë të prodhimit bordit hedh dhe të pajisur me të avancuar linjë të prodhimit Tajvan. Ajo miraton monomer MMA ofruar nga kompanitë e njohura ndërkombëtarisht dhe është polimerizuara nga procesi hedh temperaturë të lartë. Me reputacion të mirë, ajo gëzon një reputacion të lartë në industrinë. Kompania ka qenë duke ndjekur risi dhe përmirësimin e vazhdueshëm.

Në vitin 2016, Kingsign akrilik prezantuar katër importuar lartë fund linjat e prodhimit bordi nxjerrje (dy linja të përparuara italiane të prodhimit dhe dy linjat e prodhimit të importuara Toshiba), dhe zhvilluar në mënyrë të pavarur dhe prodhuar brendshme të lartë fund nxjerrje pllaka. Prodhimi i pllakave nxjerrje miraton PMMA fishekëve e ofruara nga kompani të njohur ndërkombëtarisht. Produktet janë të bazuara në kërkesat e tregut të cilësisë së lartë pllaka udhëzues të lehta akrilik në lokale dhe jashtë vendit. Me reputacion të mirë dhe në afërsi të sistemit të shërbimeve të marketingut të tregut, kompania gjithashtu gëzon një reputacion të lartë në fushën e pllakave akrilik udhëzues të lehta. Produktet tona kanë një treg të mirë dhe një nivel të lartë të reputacionit të markës, dhe janë të favorizuar nga konsumatorët në nivel lokal dhe jashtë vendit, dhe të eksportuara në Evropë, Amerikë, Azia Juglindore dhe pjesë të tjera të botës. Në bazë të cilësi të qëndrueshme dhe performancë të lartë, fletë akrilik Kingsign ka gëzuar një treg të mirë për shumë vite.

Kingsign Akrilik është një kompani profesionale e specializuar në prodhimin dhe shitjen e fletë akrilik, tuba dhe shkopinjtë. Fabrika u zhvendos nga Shanghai Industrial Park Anting në Jiangsu Province. Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 60.000 metra katrore dhe ka një kapacitet vjetor të prodhimit prej 20.000 ton. Ne kemi krijuar kompanive në Hong Kong, Shangai, dhe Shtetet e Bashkuara, dhe Shangai ka zyra në krye të shitjeve globale dhe marketingut;

Si gjithmonë, Kingsign akrilik do të vazhdojë të veprojë deri në parimet e biznesit të kompanisë "Cilësia vjen e para, Konsumatorët janë larti", dhe ne jemi të angazhuar për të bashkëpunuar sinqerisht, prodhimin meticulously, për të përmirësuar vazhdimisht dhe flakët shtigje të reja vazhdimisht.


WhatsApp Online Chat !