ngeunaan Company

The supplier profésional ti acrylic

Kingsign acrylic nyaéta parusahaan profésional specializing di pabrik jeung diobral di cadar acrylic, tabung na rod. pabrik ieu dipindahkeun ti Shanghai Anting Industrial Park mun Propinsi Jiangsu. pabrik nyertakeun wewengkon 60.000 méter pasagi sarta boga kapasitas produksina taunan 20.000 ton. Kami geus ngadeg pausahaan di Hong Kong, Shanghai, sarta Amérika Serikat, sarta Shanghai boga kantor di muatan tina jualan global sarta pamasaran.

  • Aboutus2
WhatsApp Online Chat !