Tentang Kami

parusahaan geus diwanohkeun anjog garis casting na Tonjolan acrylic produksi otomatis di dunya jeung Britania "British Pilkington Kaca" kapang kaca. Kingsign mibanda sajarah 15 taun dina widang acrylic, sarta geus dumasar produksi dewan casting tinggi-tungtung na dilengkepan canggih garis produksi Taiwan. Ieu adopts nu monomér MMA nu disadiakeun ku pausahaan internasional renowned sarta polimér ku prosés casting-suhu luhur. Kalawan reputasi alus, éta enjoys reputasi tinggi di industri. parusahaan geus pursuing inovasi sarta pamutahiran kontinyu.

Dina 2016, Kingsign acrylic diwanohkeun opat tinggi-tungtung garis produksi dewan Tonjolan diimpor (dua canggih garis produksi Italia sarta dua diimpor garis produksi Toshiba), sarta bebas ngembangkeun sarta dihasilkeun tinggi-tungtung Tonjolan pelat domestik. Produksi pelat Tonjolan adopts pellets PMMA disadiakeun ku pausahaan internasional renowned. Produk anu dumasar kana paménta pasar kualitas luhur piring pituduh lampu acrylic dina lokal jeung mancanagara. Kalawan reputasi alus sarta deukeut jeung sistem layanan pasar pamasaran, pausahaan ogé enjoys reputasi tinggi dina widang pelat pituduh lampu acrylic. produk urang boga pasar alus sarta tingkat luhur reputasi brand, sarta anu favored ku konsumén di lokal sarta mancanagara, sarta diékspor ka Eropa, Amerika, Asia Tenggara sarta bagian séjén dunya. Dina dasar kualitas stabil sarta kinerja tinggi, Kingsign acrylic lambar geus ngarasakeun hiji pasar alus salila sababaraha taun.

Kingsign acrylic nyaéta parusahaan profésional specializing di pabrik jeung diobral di cadar acrylic, tabung na rod. pabrik ieu dipindahkeun ti Shanghai Anting Industrial Park mun Propinsi Jiangsu. pabrik nyertakeun wewengkon 60.000 méter pasagi sarta boga kapasitas produksina taunan 20.000 ton. Kami geus ngadeg pausahaan di Hong Kong, Shanghai, sarta Amérika Serikat, sarta Shanghai boga kantor di muatan tina jualan global sarta pamasaran;

Salaku salawasna, Kingsign acrylic baris nuluykeun meta nepi ka prinsip bisnis pausahaan "Quality Asalna Kahiji, Konsumén anu Uppermost", sarta kami anu komitmen keur cooperate tulus, rancang meticulously, ningkatkeun terus jeung blaze trails anyar terus.


WhatsApp Online Chat !